Őszi signature darabok

A ZIA budapestnél gyakran esik szó az alapdarabokról, mivel a márka időtlen, letisztult stílust képvisel, így a dropok és runway kollekciók nagyrészt jól kihasználható, basic darabokból állnak. Ugyanakkor fontos, hogy minden gardróbban egy-egy kiugró darab is helyet kapjon, ami mellett lehetetlen csak úgy elmenni az utcán: ezek fogják a ruhatárad életre kelteni, ezek hoznak majd izgalomba, ha reggel a szekrényedbe pillantasz. Most a statement daraboké a főszerep, bemutatjuk a három őszi kedvencünk!

 

 

SILK TOUCH DEJA VU JUMPSUIT

Mi a ZIA budapest kedvenc ruhadarabja? A kimonók mellett az overálok, és nem véletlenül! A jumpsuitok - a ruhákhoz hasonlóan - tökéletesek azokra a napokra, amikor nincs kedved az öltözködésen agyalni, mégis egy megragadó outfitben szeretnéd tölteni a napod. Ezt az overált elég csak magadra kapnod a kedvenc sneakereddel és őszi kabátoddal, és már indulhatsz is! Az egyedi minta felejthetetlenné teszi, a 100% minőségi viszkózkeverék anyaga pedig szuper kényelmessé, így akár egy kifinomult otthoni viseletnek is ideális.

 

 

 

ROCKAWAY RAINCOAT

Ez az esőkabát a nyári drop best-sellerének, a ROCKAWAY SHIRT DRESS-nek az őszi változata, ami az éppen aktuális szeszélyes időjárásra készült. Ez az esőkabát nem csak egy stílusos extra réteg, ami a legegyszerűbb szettedből is vagány outfitet varázsol, hanem egy praktikus kiegészítő is, amit akár a táskádban is mindig magadnál tarthatsz arra az esetre, ha eleredne az eső. Viseld a komplementer párjával, a szintén vízálló ROCKAWAY BUCKET HAT-tel az igazán ütős hatásért!

 

 

 

ROCKAWAY 2.0 MINI OVERSIZE SHIRT

Ha tetszik a ROCKAWAY RAINCOAT, de egyelőre túl nagy falatnak érzed ahhoz, hogy magad is viseld, akkor itt a ROCKAWAY 2.0 MINI OVERSIZE SHIRT! A mintája ugyanolyan merész, mint az esőkabáté, ingként mégsem annyira hangsúlyos, mintha az egész tested beborítanád vele. Az oversized szabás és a finom esésű 100% pamut anyag gondoskodik róla, hogy ez a fazon mindenkin előnyösen mutasson. Imádni fogod, hiszen még a legunalmasabb alapdarabjaiddal is ízlésesen figyelemfelkeltő lesz a végeredmény.

 

 

 

Nem találtál rá az új őszi kedvencedre? Ide kattintva eléred az összes ZIA budapest statement darabot, válogass kedvedre!

Vissza a blogba