THE SALE OF THE SEASON: 50% OFF

SUSTAINABILITY

ALL YOU NEED IS LESS

 

Mindennapjainkat a pezsgő városban éljünk, de alaptermészetünk vágyik vissza egy naturálisabb, természetes világhoz, ahol nem vett körül minket ennyi minden, és minden sokkal letisztultabb, egyszerűbb volt. A ZIA BUDAPEST egy folyamatosan önmagát építő, figyelő márka és a gyártásunkat arra fókuszáljuk, hogy a világ egy jobb és szebb hely legyen mindenki számára. Olyan darabokat készítünk, ami az időtálló, minőségi stílusa miatt évekig a gardróbunk ékei lesznek. Hiszünk abban hogy egy ZIA designer darabbal évekre jó befektetést köthetsz a fenntarthatóság és a trendiség jegyében, elhatárolódva a fast fashion piac tömegtermelésétől.

NO TO FAST FASHION, YES TO CONSCIOUS STYLE

 

Alapelvünk, hogy ne vásároljunk felesleges ruhákat, ami 1-2 hónap múlva a fiókunk alján végzi elfeledve, hanem egy olyan gardróbót építsünk fel, ami időtálló, tudatos és nem követi fejvesztve a felesleges fast fashion által diktált trendeket, de mégis praktikusan és trendin reagál az aktuális divatra. 

Mi nem gyártunk le készletet és mindig annyi anyagot vásárolunk meg, amelyből kijön a megadott limitált darabszám. Fontos számunkra, hogy anyagaink minőségi alapanyagokból álljanak ezért kizárólag Európai cégektől szerezzük be szöveteinket. Többek között Olaszországból és Görögországból. Vizuális kommunikációt igyekszünk online mód megoldani, de ha szükséges akkor csak újrahasznosított papírt használunk anyagainkhoz.

 

BUY WHAT YOU BELIEVE IN

 

Cégünk egy magyar, helyi varrodával dolgozik együtt. Ezzel is támogatva a hazai kisvállalkozásokat, figyelemmel követve a gyártás folyamatát. Ennek eredményeképp minden darabunk igényes és egyedi. 

COLLABB

 

Készítünk egy egyedi logót egy magyar textiltervező közreműködésével, amely jelölni fogja a jövőben az újrahasznosított anyagokból készült, vagy a gyártás folyamán valamilyen módon fenntartható darabjainkat. Erről a későbbiekben majd többet is megtudtok.

 

SQUAD

 

Csizmazia Anett a márka megalapítója, kreatívja, megálmodója. Tervezőasszisztens Janó Diána, az Óbudai Egyetem Ipari termék-és formatervező mérnöki szakának tanulója, 1 éve bővíti csapatunkat. Rozgonyi Viktória alkalmazott tervező, a VICTORIA ROZGONYI Bridalwear vezetője. 

Büszkék vagyunk rá, hogy hazai közismert személyek is viselik darabjainkat alkalmakon és a színpadon. Többek között Lilu, Eke Angéla, Szécsi Böbe, Döbrösi Laura, akik szintén élharcosai a tudatos, fenntartható életmódnak hazánkban.