Back to School - ZIA budapest szettek a kedvenc farmereddel

A Back to Work blogposzt után most elkészítettük annak sulis változatát is. Gondoltunk a gimnáziumi és egyetemi évek szűkös pénztárca helyzetére, ezért mindhárom ZIA budapest szettet egy random farmerrel állítottuk össze, hiszen ez az a ruhadarab, ami mindenki gardróbjában megtalálható. Lássuk, mi miben indítanánk a tanévet!

 

 

A RUE ET FLEUR STUDIO JACKET az ikonikus ZIA budapest STUDIO szabást idézi, de ezúttal minőségi lenvászon anyagból, levendulaszínben is megálmodtuk. Tökéletes átmeneti darab, amihez szuperül fog passzolni a kék farmered, és elég csak felkapnod hozzá a kedvenc fehér sneakered, és már siethetsz is az órádra. A zakó színének és különleges vonalvezetésének köszönhetően a szetted basic darabokkal sem lesz unalmas, de ha mégis hiányérzeted lenne, akkor dobd fel pár ékszerrel és egy visszafogott, nude sminkkel.

 

 

A ROCKAWAY OVERSIZE SHIRT DRESS az a bizonyos jolly joker, ami bármely szettet azonnal felöltöztet.  Egy ilyen statement ingre mindenkinek szüksége van, mivel nagyban megkönnyíti a reggeli készülődést, és hétköznapi, sportos darabokkal is ütős és kifinomult lesz a végeredmény - ahogy ezt a lenti példa is bizonyítja.

 

 

Az utolsó szettel kicsit bohémebb vizekre evezünk, az urbanchic stílust megőrzive. A WINTER STUDIO JACKET egy igazi alapdarab, amit bármelyik sietős reggelen magadra kaphatsz: a földszíne és a lezser szabása a legtöbb ruhadarabbal ízlésesen mutat. Ha pedig a tökéletes pakolós táskát keresed az iskolai évekre, akkor már meg is találtad: az OVERSIZE CRUZ BAG mindent elnyel, 100% gyapjú anyaga strapabíró, a túlméretezett csomózós részlet pedig karaktert ad a legegyszerűbb szettednek is.

 

 

Könnyebbé tesszük az oktatásba való visszatérést: vásárolj minimum 20.000 HUF értékben, és válassz egy ajándék SCRUNCHIE csomagot, TRADEMARK CAP-et vagy TOTE BAG-et! A részleteket és a választható ajándékokat ide kattintva találod.

Vissza a blogba